REMESA DE REMIXES

Remesa de remixes.

Muy pronto todos estos y mas en descarga desde el blog.

4 thoughts on “REMESA DE REMIXES

  1. May31 Attractive component to content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to claim that I get actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I fulfillment you get right of entry to constantly fast.

  2. Skal du virkelig sveve, bør du sette av noen uker til Foucalts pendel av Umberto Eco, hvor konspirasjonsteoriene virkelig tar av.Hvis du derimot vil havarere og få permanente forstyrrelser i hjerneaktiviteten, leser du Magikeren av John Fowles.Ditt interessante liv blant griser og kalkuner vil da ta en ny vending..

  3. Hvor er det en god idé at dele festen med børnene; det gør det mere attraktivt at sende forældrene til fest.Jeg ser det for mig, hvordan du sprang ned i tenefgealokken og pludselig stod forrest, og hvordan du fik denne Craigs autograf. Jeg har ved gud heller aldrig hørt om manden, men musiksmag gik også i stå omkring 1990, så det er helt naturligt.

Deja un comentario

Top